Badpakken, ze zijn weer helemaal terug van weggeweest! 

psst.. YES daar is hij toch mijn eerste blogpost!!

De hoofdreden waarom ik deze blog gestart ben is omdat ik het heerlijk vind om op het internet te verdwalen op blogs en webshops. Elke dag ben ik bezig met het bekijken van kleding online. (en te kopen! jup, guilty!!) Ik ben er zoveel mee bezig dat ik het liefst alles wat ik mooi vind koop! Maar dat gaat natuurlijk niet… Vandaar dat ik al het moois dat ik vind met jou ga delen! Zodat jij er hopelijk net zoveel van geniet als ik. Of dat ik je wellicht kan helpen met het vinden van een perfecte outfit!

Yay, ik ben in Cannes! Het is hier fantastisch. Mooie plek met heel veel mooie mensen. Ik heb voordat ik ging het hele internet afgezocht naar mooie badpakken. Hier een paar toppertjes die ik in deze zoektocht tegenkwam:

Ik ben helemaal verliefd op deze: verkrijgbaar bij Zalando merk: Pansy. Hij staat vooral heel mooi als je een beetje borsten hebt. Door de diepe cutout komen ze mooi uit zoals je ook ziet bij het model op de site. If you have them: show them!

Dit badpak is ook van Zalando. Merk Lipsy.
Hier krijg je toch gelijk een zomergevoel van door de florals! Dit badpak is dan weer wel goed te dragen voor vele figuurtjes! de print en stof zorgt voor een highwaist effect, en dat moeten we allemaal hebben om onze vetjes te verbergen. Daarbij ‘verbloemt’ de print ook het een en ander 🙂 Mocht je geen vetjes hebben, good for you, hahaha!

One shoulder badpak van H&M. One shoulder en off shoulder is helemaal in. Met dit badpak zit je dus sowieso wel goed! Hij is ook lekker classy zwart! Mooi vind ik hem.. heel mooi!

Maar dit is hem voor mij geworden! Lekker fel, rood! Een mooie cutout niet te diep. Leuke ruffeltjes voor en achterop.. Hij was UITVERKOCHT. Maar ik heb net nog even gechecked toen was hij weer beschikbaar in meerdere maten! Dus mocht je hem graag willen hebben. Hij is van Zalando. Fashion Union is het merk. Mocht jouw maat er niet meer tussen staan: Je kunt altijd je maat en emailadres achter laten dan krijg je een melding als hij weer binnen is! handuggg..

Ik heb wel deze look a like qua model gevonden. Die is van H&M.

Tip: neem als je wat langer bent altijd een maatje groter. Anders zitten badpakken echt te strak!!

Er waren nog zoveel prachtige badpakken die ik gezien heb. Maar laten we het maar even bij deze 5 houden! I’ll keep you posted!

xxxx

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: