Trend alert! Kostuum pantalon

Het weer in Nederland is inmiddels volledig omgeslagen. Tijd om de kast aan te vullen met Fall essentials.

Een trend voor de komende herfst/winter is office wear. Zelf hou ik van een leuke combi tussen chique en casual. Ik heb mijn nette broek gecombineerd met een oversized rode trui met ruffles. Je zou het ook helemaal chique kunnen dragen met een blouse of als pak met bijbehorend jasje.

Online zocht ik naar mooie kostuum pantalons. Ik vond deze:

 

Deze is van Mango. In een goede office kleur: grijs. Wat ik heel leuk vind aan deze broek is dat hij een mooie afwerking heeft. Rits met 2 knopen bovenin. Hij is high waist, daardoor kun je er mooi een blouse of trui in stoppen. Dat ziet er gelijk een stuk chiquer uit dan bij een low waist vind ik!

 

Dit is een blauwe variant met een subtiel ruitje erin. Donkerblauw is altijd erg chique. Combineer het met een witte blouse voor een klassieke look. Of doe eens gek en combineer het net als ik met de grijze versie heb gedaan eens met een kleurtje: de gouden satijnen blouse (van loavies) die ik in mijn vorige post heb laten zien zou hier ook heel mooi op staan.

De mooiste kostuum pantalons vond ik op Mango, daarom wederom weer eentje van Mango! Deze is beige met ook weer een ruitmotief. Leuk gecombineerd met okergeel. <3

At last my favorite! Want ik zou dit niet posten als ik zelf niet op zoek ben gegaan naar een van dit soort broeken! Deze is van HM, helaas alweer in veel maten uitverkocht. Dit is niet de broek die ik op de foto aan heb (die had ik al in mijn kast hangen haha!). Ik heb ook hier weer een mooie rode trui bij gekocht die ik er op kan dragen. Maar hij is ook mooi bij heel veel andere items die ik al in mijn kast heb liggen.

 

De rode trui die ik erbij heb gekocht is ook van H&M:


Als je wat meer voor de look van bovenstaande foto wil gaan is deze trui een betere optie (deze is ook van H&M):

Happy monday!! xxx

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: