Favo skin therapist: Beleza Pura Venlo

Sinds een dik jaar ben ik trouwe klant bij Beleza Pura. Via social media werd ik getriggerd om een afspraak te maken in deze mooie salon. Ik had gelezen dat Chantal Janzen en Wendy van Dijk ook QMS-behandelingen / producten gebruiken. Hoe jaloersmakend is de huid van deze 2 vrouwen?! Dit gaf me de doorslag! Ik ben hartstikke blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

Mijn huid is namelijk erg onrustig vooral rondom mijn maandelijkse periode. Ik krijg vaak uitbraken op de zelfde plekjes en dan ook gigantische! Nou ben ik me ervan bewust dat dit ook veel met mijn eetgewoonte te maken heeft. Ik snoep veel drink te weinig water en eet ook niet al te veel groente en fruit.

Op mijn eerste afspraak bij Maartje vertelde ik hierover. Maartje is heel realistisch en had allang door dat ik niet het type ben om in 1x mijn hele eetpatroon om te gooien. Wel gaf ze me tips om een flesje water op het werk te zetten die ik dan steeds moet bijvullen. Plus om mijn dagelijkse Latte Machiattos te blijven drinken maar dan de melk te vervangen voor soja melk en de kaas die ik ook bijna dagelijks eet te vervangen voor geitenkaas. Ik heb me gehouden aan de soja lattes maar de kaas en het water drinken lukt me nog altijd niet 🙈

Ook zei ze me om elke dag goed mijn huid te reinigen zowel s’ochtends en s’avonds met de QMS Deep Cleansing. Vervolgens een dagcreme (ik gebruik QMS repair 3 complex) of de sport active creme ook van QMS. Wat super fijn is aan de sport active creme is dat het een getinte creme is, dat betekent dat je dus geen foundation meer op hoeft te doen. Heerlijk!

Na een tijdje dit dagelijks toe te passen besef ik me dat mijn huid echt hartstikke goed reageert op de QMS producten. Ik heb ook nog een tijdje Team dr Joseph serum gebruikt, maar hier reageerde mijn huid niet zo goed op (kreeg er nog een onrustigere huid van) Ik ben daar dus op aanraden van Linda mee gestopt. Maar goed elke huid reageert natuurlijk anders!

Als ik weleens merk dat ik een puistje heb reinig ik eerst even goed mijn huid met de deep cleansing reinigingsmelk. Daarna doe ik de QMS fruitzuur peeling op, en dan net iets meer product op de pukkel. Vervolgens ga ik er gewoon lekker mee slapen. De volgende dag is de pukkel vaak alweer helemaal weg! Super fijn!

Ik verwen mezelf ook wekelijks met het QMS relax-O-Firm masker. Als ik thuis kom van het werk maak ik eerst mijn gezicht schoon en dan breng ik een flinke laag van het masker aan. Hiermee ga ik dan lekker op de bank zitten en daarna gewoon mee naar bed. De volgende ochtend haal ik het masker eraf en dan is je huid echt zo lekker zacht!

Nu ik dit zo aan het schrijven ben besef ik pas hoeveel ik eigenlijk gebruik van deze producten. Het is bij mijn dagelijkse routine gaan horen en dat bepaalt denk ik ook het resultaat! Ik ben helemaal weg van de producten maar niet te vergeten ook de behandelingen (voor mij neo tissue dermie) die Linda en ik om de 7 weken inplannen. Linda en Maartje zijn allebei super toegankelijk en ze zorgen er ook echt voor dat je een relax momentje ervaart. De muziek alleen al bepaalt dat je helemaal zen wordt.

Na de behandeling zie ik elke keer weer echt een verschil! Je huid heeft een mooie glow en voelt weer lekker zacht.

Ik zou iedereen de producten en Beleza Pura zelf  aanraden. Ik kan echt niet meer zonder!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: