Varen op de Loosdrechtse Plassen

  Afgelopen zaterdag werden we gebeld door onze lieve vrienden Rogier en Jacqueline met de vraag of we het leuk zouden vinden om zondag een dagje te gaan varen. Tuurlijk worden wij daar helemaal enthousiast van! Super leuk en spontaan! Zo kon ik ook eindelijk mijn bestie weer zien!

De volgende dag vertrok ik met Alexander en Laurence naar Hilversum. Voordat we vertrokken reed ik nog even snel naar de Karwei. Dat is mijn lievelings Post NL punt, lekker dichtbij en de openingstijden daar zijn top! Ik had een nieuw badpak besteld van Love Stories Intimacy. Die moest ik van mezelf aan op deze mooie dag! Gelukkig had ik 2 maten besteld en paste er 1 als gegoten. Top! Helemaal happy met mijn nieuwe aankoop. (Ik heb hem op Zalando gekocht, maar hij staat ook op de bijenkorf site en op de officiële site van Love Stories: tip neem een maatje kleiner dan normaal ook als je lang bent zoals ik, ik heb een xs in dit badpak)

Eenmaal aangekomen in Hilversum had mijn lieve vriendin Jacqie (zo noemen we haar altijd) een heerlijke salade voorbereid die we op de boot konden opsmikkelen en bio-vriend dat ze is had ze ook nog allemaal biologisch afbreekbare kommetjes vorkjes en afvalzakjes gekocht! Hoe goed is dat! Jacqie, is een unieke vrouw, ik ken niemand die altijd zo georganiseerd en voorbereid is als haar.

Na een koffietje in huize Hilversum vertrokken we in 2 auto’s naar de Loosdrechtse Plassen. Vrouwen en mannen apart! Ik zou navigeren en Jacqueline ging rijden. Het navigeren ging natuurlijk voor geen meter omdat we zoveel aan het kletsen waren! Dus na 1x te ver gereden te zijn hebben we het gevonden.

Met bagage voor 4 weken liepen we met zijn vijfjes richting de gehuurde sloep. Alexander wilde graag een Duitse vlag op de boot. Helaas kon de jongen van het verhuurbedrijf geen duitse vlag vinden en kregen we toch een mooie rood wit blauwe vlag.

Eenmaal op de sloep hebben we ontzettend van het weer en het gezelschap kunnen genieten!

Ik hou van spontane plannen en ben zo gezegend met dit soort vrienden om me heen!

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: