Winactie: luxe high tea bij Brasserie de Conversatie

Vier maanden geleden heb ik samen met mijn team een supermooie winkel geopend in Uden: Cotton Club. De winkel is echt ontzettend mooi, het personeel is leuk en gezellig en we hebben de knapste/gekste Costes collega-buren. Het dorpje Uden is super gezellig, klanten zijn altijd goed gehumeurd!

Na vier maanden, ga ik deze plek helaas weer verlaten. Ik blijf wel in hetzelfde bedrijf. Maar ga weer wat dichterbij werken. Daar heb ik ontzettend veel zin in.

In samenwerking met brasserie de Conversatie kan ik Uden bedanken voor de toffe tijd! Wij geven daarom samen 2x een luxe high tea weg voor 4 personen! Het is een hartstikke gezellig tentje en het is ook echt wel high tea time deze maand!

Op instagram zijn we deze actie gestart:

Aanstaande donderdag zal ik de 2 (eigenlijk 8) winnaars bekend maken!!

Maar wat houdt deze luxe high tea nou eigenlijk in? Dit is wat de website van Brasserie de Conversatie vertelt over hun luxe high tea:

HIGH TEA DE LUXE

Iets te vieren? Of gewoon luxe genieten? Onze High Tea de Luxe biedt hetzelfde als onze High Tea Stijlvol & Smakelijk, maar dan met net dat beetje extra, voor de ware fijnproever. Deze high tea is aangevuld met een amuse van in pesto gemarineerde zalm met rivierkreeftensalade. Voorafgaand krijgt u een heerlijk glaasje bubbels of verse jus d’orange met framboos! Gedurende de high tea kunt u onbeperkt genieten van TwisTea, koffie en cappuccino.

Uit te breiden met: Bovenste Plank (het zoete gedeelte van de high-tea komt dan te vervallen)

Helemaal top toch?? Maar wie worden de winnaars? Spannendddd!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: