Beleza Pura – !QMS Medicosmetics After Summer Treatment

It’s skincare time!

In februari 2017 was ik het zat. Ik had telkens last van een onrustige huid. Via instagram kwam ik uit bij een leuk zaakje in mijn woonplaats Venlo: Beleza Pura. Via de mail maakte ik een afspraak met Maartje. Na mijn eerste afspraak zag ik gelijk dat mijn huid een stuk minder grauw was. Maartje gaf me heel fijn advies. Ze vertelde me dat ik goed op mijn eten moest letten, veel water moest drinken en ervoor moest zorgen dat ik s’ ochtends en s’ avonds mijn huid goed reinig en verzorg.

Ik merkte dat mijn huid vooruitgang boekte. Daarom maakte ik elke 5 a 6 weken weer een afspraak bij Maartje. Nu betrap ik mezelf er wel op dat ik het moeilijk vind om goed te eten en drinken en mijn huid elke ochtend en avond goed te verzorgen.

Ook merk ik dat vooral in periodes dat ik het erg druk heb, ik het niet voor elkaar krijg om goed te blijven drinken en eten, regelmatig pauzes te houden en om mijn huid continu goed te blijven verzorgen.

Ik heb in de zomervakantie ook nog mijn afspraak bij Beleza Pura af moeten zeggen. Ik zou een nieuwe afspraak maken maar dat is niet meer gelukt. Totttt… afgelopen maandag.

Dus ja mijn huid was weer terug bij af. Onrustig, grauw en snel rood.

Tijd voor een !QMS Medicosmetics After Summer behandeling  dus:

De behandeling bestond uit o.a. een fruitzuurpeeling, 3 maskers en zuurstof.

SK – Alpha masker
Was voor mij helemaal nieuw. Het masker had een lekkere herfstige geur, ik vond het naar herfstthee ruiken. Hmm! Dit masker zorgt ervoor dat je huid helemaal gaat gloeien en warm wordt. Fijn gevoel is dat wel!
Mijn huid werd er ook helemaal rood van. Dat was volgens Linda ook de bedoeling. Het zorgt namelijk voor een goede doorbloeding  zodat de afvalstoffen weg kunnen, en je huid weer optimaal gaat functioneren. Altijd goed, weg met die afvalstoffen!

Zuurstof
Omdat ik net het SK – Alpha masker op heb gehad is mijn huid nog lekker rood. Dat is ook goed te zien op de foto, haha! Op een of andere manier doet deze tool me altijd een beetje denken aan de tandarts; het stofzuigertje maar dan andersom, want dit apparaat zuigt niet maar blaast 79,4% pure zuurstof in je huid. Dit voelt super lekker aan, is namelijk heel fris en koel. Het ruikt ook altijd heel erg lekker!
Linda: “Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Alle huidfuncties worden geoptimaliseerd, je huid gaat meer stralen en oogt meteen voller.”

Hydro Foam Mask

Na de verfrissende zuurstofbehandeling kreeg ik een schuimmasker. Linda brengt eerst een gaasje aan over mijn gezicht, houdt de neus, mond en ogen vrij. Het schuimmaskertje voelt altijd een beetje olie-achtig aan op mijn huid. Het ruikt erg lekker en ik merk dat mijn huid hier erg zacht van wordt. Ik heb namelijk ook weleens het hydro-foam maskertje thuis aangebracht (dan zonder gaasje).
Maar wat doet het Hydro Foam masker nu eigenlijk? Het Hydro Foam masker van QMS Medicosmetics is een gezichtsmousse met een hydraterende en verstevigende werking. Het masker reguleert de vochtbalans, laat kleine rimpels verdwijnen, werkt ontstekingsremmend en maakt de huid soepel.
 

Algen mOdellage

Save the best for last! Mijn favoriete maskertje; het algen masker. Er wordt een heel dik masker aangebracht over je hele gezicht. Hier zit je echt helemaal in verpakt en het wordt ook echt hard. De eerste keer was dit wel heel erg wennen hoor, want je kunt dan echt even niet praten of bewegen. Maar nu is het echt mijn lievelingsmaskertje. Hij voelt heel fris en dik en als die dikke laag van je gezicht af gehaald wordt voelt het ook al echt alsof alle viezigheid van je gezicht mee gaat.
Dit masker zorgt door Osmotische druk (zwaarte van het masker) dat de vochthuishouding weer op peil gebracht wordt, je huid meer in balans komt en producten beter hun werk kunnen gaan doen.

Voor de perfecte staat van je huid is een schoonheidsbehandeling niet genoeg. Thuis zul je elke dag je huid moeten blijven ondersteunen om het gewenste resultaat te behalen en te behouden. Alle producten die ik hiervoor gebruik komen ook van Beleza Pura. Hier kom ik later op terug!Wil je na het lezen van deze blog ook graag een huid in topconditie en met een prachtige glow? Maak dan snel een afspraak! Dit kan gemakkelijk via de webshop: www.belezapura-shop.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: