Beleza Pura Huidplan

Mijn huid heeft haar ups en downs. Telkens als ik het wat drukker heb of als ik me niet lekker voel zie je dat terug in mijn gezicht. Ik krijg pukkels, een doffe huid en rode vlekjes. Heel vervelend en daar wil ik vanaf! Beleza Pura, een super mooie en mijn favoriete schoonheidssalon in Venlo helpt me bij het creëren van een gezondere huid.  In mijn vorige blog over Beleza Pura heb ik uitgelegd wat de behandeling in hield. In deze blog ga ik mijn huidplan en de producten die ik thuis gebruik verder uitlichten.

Linda heeft met mij een huidplan gemaakt. We hebben het voornamelijk gehad over 3 aspecten:

  • Voeding
  • Reiniging en verzorging
  • Behandeling Beleza Pura

Voeding

Ik moet zeggen dat het heel lastig is om echt mijn hele eetpatroon te veranderen. Mensen die mij goed kennen (of met me werken) weten dat ik echt een snoeper ben. De hele dag door eet ik vanalles waar veel suiker in zit, vooral veel chocola. Niet echt bevorderlijk voor een mooie huid.

Wel drink ik een stuk meer water en thee ipv koffie. Heb ik de melk die ik thuis gebruik voor mijn latte macchiato vervangen door soja melk. Ook heb ik een tijdje geitenkaas gegeten ipv kaas van een koe.

Ik probeer op vaste tijden te gaan eten, thuis en op mijn werk.

Reiniging en verzorging

Elke dag goed reinigen is erg belangrijk heb ik mij laten vertellen door Linda.
Dat doe ik dan ook braaf. Twee keer per dag, s’ochtends en s’avonds.
Hiervoor gebruik ik twee producten: !QMS Medicosmetics Deep Cleansing milk en !QMS Medicosmetics Freshening Tonic

De !QMS Medicosmetics Deep Cleansing milk masseer ik voorzichtig over mijn hele gezicht en hals. Daarna spoel ik het af met de !QMS Medicosmetics reinigingsspons. De spons maak ik nat met lauw warm water en knijp er dan een keertje in. Daarna ga ik ermee over mijn hele gezicht en hals. Als dit gebeurd is, maak ik mijn gezicht droog met een handdoek en doe wat !QMS Medicosmetics Freshening Tonic op mijn handen. Hiermee haal ik de laatste vuiligheid eraf. Na deze handeling gebruik ik de reinigingsspons nog een keer. Daarna nog eens met de handdoek eroverheen zodat mijn gezicht en hals weer helemaal droog is.

Hierna gebruik ik in de ochtend een fruitzuurpeeling. Ik gebruik de !QMS Dermabrasive Gel. Deze fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden opgelost waardoor de huid een mooiere en egalere uitstraling krijgt. Telkens als ik het gebruik gaat mijn huid een beetje tintelen/prikkelen, waardoor ik weet dat het fruitzuur zijn werk goed uitvoert. Ik laat het 15 minuten op mijn huid inwerken en spoel het daarna af met de hiervoor genoemde reinigingsspons.
Ik gebruik de fruitzuurpeeling normaal gesproken 1 keer per dag. Soms als ik tijd heb en merk dat mijn huid het nodig heeft gebruik ik het 2 keer per dag. Volgens Linda, en ik denk dat zelf ook, werkt het zelfs beter als je 2x per dag fruitzuur peeling gebruikt. Ik ben iemand die erg moeilijk opstaat en s’ ochtends erg moet haasten waardoor ik het meestal alleen maar s’avonds kan aanbrengen.

Zoals ik in het begin van mijn blog aangaf wordt mijn huid weleens erg dof. Hier moet de A/N/G Cosmetics Liftt Up Eye & Face Treatment & Serum Spray wat tegen doen. Deze serum spray zorgt er namelijk voor dat je huid een mooie glow krijgt, dat (wanneer je ze hebt) je fijne rimpeltjes verminderen en je huid zachter, soepeler en goed gehydrateerd zal zijn. Ik vind het vooral ook erg lekker om de spray in mijn gezicht te vernevelen. Vooral in de ochtend geeft dit meteen een boost om een beetje wakker te worden. Ik ben nogal een ochtendmens namelijk…. Not…

Als laatste stap in mijn dagelijks ritueel gebruik ik de !QMS Repair 3 Complex. Dit is een speciale dagcreme voor een huid die door onbalans net wat sneller geprikkeld zijn. De werkstoffen in dit product Naringenine-chalon verminderen roodheid en irritaties. Precies wat ik nodig heb dus.

Behandeling
Naast dagelijks op mijn voeding te letten en mijn gezicht goed te reinigen en verzorgen ga ik om de 5 a 6 weken naar Beleza Pura voor een behandeling. In mijn vorige post lees je waar die behandeling uit bestaat.

Afgelopen week ben ik weer bij Linda geweest voor een behandeling. Bij het algenmaskertje krijg ik een dik wit maskertje op. Wanneer ze het maskertje eraf haalt kan ze goed bekijken hoe mijn huid eruit ziet. Het gaat al de goede kant op! Ik moet alleen zorgen dat ik de fruitzuurpeeling in mijn nek en ook goed bij mijn haargrens ga gebruiken. Want daar was de huid nog niet zo glad. Verder zegt Linda ook dat het stukken beter gaat. Met een goed gevoel loop ik de deur weer uit bij Beleza Pura


Ik vind het zo fijn om te zien dat het goed reinigen en verzorgen en de behandeling werkt. Voeding is nog altijd een dingetje dat me maar moeilijk lukt echt goed te veranderen, maar het reinigen en verzorgen gaat me steeds beter af. Ik zorg ervoor dat wanneer ik thuis ben en nergens meer naartoe hoef, ik als eerste mijn huid schoonmaak en de fruitzuurpeeling erop doe. Dan plof ik daarna neer op de bank.

Mocht je door het lezen van deze blog ook een behandeling willen hebben bij Beleza Pura? Dan kan dat op de site. Daar kom je door te klikken op deze link: Afspraak maken 

Heb je vragen over producten of behandelingen? Dan kun je altijd hieronder reageren, of een privé berichtje sturen op mijn instagram/facebook!

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: